Bethesda toont Fallout 76-roadmap voor 2022 met alieninvasie in de lente (2024)

Bethesda toont Fallout 76-roadmap voor 2022 met alieninvasie in de lente (1)Smuey
22 februari 2022 09:29

Is Fallout 76 ondertussen zo'n andere game geworden dan het bij release was? Het hele concept sprak me toen niet bepaald aan (en gezien de reviews sindsdien was ik daar niet alleen in). Maar als ik deze toch omvangrijke plannen zo lees, lijkt er toch genoeg vertrouwen in de titel te zijn om verder uit te bouwen. Zijn er actieve spelers die hier iets meer over kunnen vertellen?

Bethesda toont Fallout 76-roadmap voor 2022 met alieninvasie in de lente (2)roflpantoffel

@Smuey22 februari 2022 10:33

Ik heb het een paar maand geleden gespeeld en alles doorlopen om te kijken of het inmiddels wat is.
Conclusie is dat het nog steeds een zielloos aftreksel is van de andere Fallout games.

Er zit nu een klein stukje verhaal in met NPC's wat je enigszins het gevoel van een Fallout game geeft, maar dat is maar van korte duur.
Veel bugs zijn opgelost, maar de game heeft er nog genoeg en het spel draait niet stabiel op hoge framerates.
Inventory space is nog steeds karig, dus je kan maar een paar wapens houden en de rest moet je weggooien.
De game bevat veel pay for convenience opties en een maandelijkse abbo die nog meer pay for convenience biedt met dingen die ze beloofd hadden om gratis toe te voegen aan het spel bij launch.

De ervaring is compleet niet te vergelijken met een FO3, NV of FO4 waar je gewoon lekker je eigen gang kan gaan met je eigen mods en een goed verhaal hebt met dialogen en meerdere opties.

Bethesda toont Fallout 76-roadmap voor 2022 met alieninvasie in de lente (4)boulderdash1978
@roflpantoffel22 februari 2022 22:44

Dan past het goed bij de apocalyptische setting. Troosteloos en zielloos.

Bethesda toont Fallout 76-roadmap voor 2022 met alieninvasie in de lente (5)chromeeh
@Smuey22 februari 2022 10:00

Hier ben ik ook wel benieuwd na, speel nog steeds (redelijk) veel FO4, maar begin inmiddels wel een beetje door de storylines en breadcrumbs heen te raken... Bethesda toont Fallout 76-roadmap voor 2022 met alieninvasie in de lente (6)

Bethesda toont Fallout 76-roadmap voor 2022 met alieninvasie in de lente (7)RockmanX
@chromeeh22 februari 2022 13:00

Voor mij het zelfde. Ik ben nu bezig om een 100% game te spelen; helaas lukt dit meer. Ten dele omdat 2 side missies bij mij gecrashed zijn. Dus die kun je wel afronden maar geen completed bonus krijgen. zit inmiddels wel op level 112 van mijn player wat wel gaaf is omdat je het meeste van de S.P.E.C.I.A.L. bonussen hebt vrijgespeeld. Ik hoop op Fallout 5. misschien op de "OuterWorlds" engine. Bethesda toont Fallout 76-roadmap voor 2022 met alieninvasie in de lente (8)

Bethesda toont Fallout 76-roadmap voor 2022 met alieninvasie in de lente (9)Sluw
@Smuey22 februari 2022 09:35

Het spreekt mij ook niet aan maar de game is zeker verbeterd, heb hem even terug nog gespeeld (en ook weer snel weggelegd). Je moet alleen geen single player rpg verwachten maar een looter shooter in een leuke wereld. Blijft allemaal wel erg slapjes als je verhalen zoals in Skyrim en Fallout 3-4 zoekt.

Bethesda toont Fallout 76-roadmap voor 2022 met alieninvasie in de lente (10)tummeke393
@Smuey22 februari 2022 10:07

Ik ken het spel niet vanaf release, maar speel het nu de laatste weken via de Xbox game pass om toch maar eens aan de fallout serie te beginnen.

In het begin stond de wereld en het verhaal me niet zo erg aan. Nogal leeg en doods, zonder veel NPCs die je meeslepen erin. Nu ik er al meer speeltijd in heb zitten (denk nu 150u) en meer van de hoofd verhaallijn heb gezien, heb ik steeds meer het idee dat er van alles speelt (o.a. met de verschillende fracties) en komt de wereld tot leven. De vaak erg repeterende zij- en dagelijkse missies voegen niet zoveel toe, behalve dat ze goed zijn voor levelen en je inventaris.

Veel van het verhaal moet toch wel uit een stukje extra inspanning vanuit de speler komen, want ik merk dat er veel extra verhaal in de geschreven verhalen op de terminals is te vinden wanneer je locaties onderzoekt. Dat is soms wel vermoeiend, maar meestal wel echt de moeite waard (en volgens mij ook niet ongewoon in de fallout serie).

Het multiplayer aspect voegt niet zoveel toe naar mijn idee. Als je iemand tegenkomt zijn de meeste spelers erg vriendelijk en behulpzaam (zo kreeg ik als verse kluisverlater genereus een wapen en armor aangemeten). De publieke events zijn soms daarin wel grappig, wanneer je samen naar een doel toewerkt.

Al met al vermaak ik me nu goed met het spel. Ik grijp er ook wel deels naar omdat het zo lekker wegspeelt vanaf de bank op de Xbox. Als je even een uurtje hebt kun je al snel even een missie spelen of de wereld verkennen, er is altijd iets te doen. Eigenlijk ben ik nu vooral ook benieuwd naar de andere fallout games waarvan de verhaallijn volgens mij toch wel sterker is.

Bethesda toont Fallout 76-roadmap voor 2022 met alieninvasie in de lente (11)_Thanatos_
@Smuey22 februari 2022 12:53

Ik heb er videos over gezien. Ik ga dat slappe aftreksel van een melkkoe niet sponsoren met mijn geld. En illegaal spelen kan niet, omdat de game eist dat je altijd online bent. Uitproberen is dus volstrekt onmogelijk. Wat een topper heh, al vóórdat je het kunt spelen Bethesda toont Fallout 76-roadmap voor 2022 met alieninvasie in de lente (12)

Het is gewoon Fallout 4, maar dan online. En al het slechte van FO4 hebben ze overgenomen, en alle goeie dingen hebben ze laten zitten. Hoezo eigenwijs.

Er schijnt heel weinig te doen te zijn. Het is een en al fetch-quests, en daar is geen klote aan. In FO4 zat tenminste nog een verhaal (een bullsh*t-verhaal weliswaar) met iets meer diepgang (als je het zo kunt noemen) in de quests.

Het enige dat FO76 heeft, is dat het heel mooi is. Maar al het visuele wordt gelijk teniet gedaan.

Bethesda toont Fallout 76-roadmap voor 2022 met alieninvasie in de lente (13)Greymane
@_Thanatos_22 februari 2022 13:58

Er schijnt heel weinig te doen te zijn. Het is een en al fetch-quests, en daar is geen klote aan

Misschien moet je het eens eerst zelf spelen, want daar is niet veel van waar. Ja, de daily quests voor reputation zijn fetch quests, en dat is ruk. Maar er zitten verschillende uitgebreide verhalen in. Earl, Scorched plague, mistress of mystery, enzovoort.

Plus de community is merendeel belachelijk behulpzaam. Zeer weinig toxic players en als je gear, ammo of grondstoffen nodig hebt voor bouwen van wapens, armor of je kamp kun je bijna altijd wel bij een high level (waaronder ikzelf) terecht.

En uitproberen kan zeker wel. Kopen via steam, en als je het niks vind een refund aanvragen binnen 2 uur, of wachten op een free weekend, die er regelmatig zijn.

Bethesda toont Fallout 76-roadmap voor 2022 met alieninvasie in de lente (14)zzzzz
22 februari 2022 09:24

En ik maar denken dat F76 een dood paard was. Zo zie je maar. Ergens wel netjes dat Bethesda nog zo veel plannen heeft met een game uit 2018.

Bethesda toont Fallout 76-roadmap voor 2022 met alieninvasie in de lente (15)MarvinJames
@zzzzz22 februari 2022 09:42

Ik had liever gezien dat ze deze tijd en moeite in een volledig nieuwe game hadden gestoken die wél aansluit bij grote groep fans van de serie.

Volgens mij is het algemene beeld ook dat Fallout 76 dood en begraven is. Maar goed.

Bethesda toont Fallout 76-roadmap voor 2022 met alieninvasie in de lente (16)Nogne
@MarvinJames22 februari 2022 10:00

Ik had liever gezien dat ze deze tijd en moeite in een volledig nieuwe game hadden gestoken die wél aansluit bij grote groep fans van de serie.

Volgens mij is het algemene beeld ook dat Fallout 76 dood en begraven is. Maar goed.

Zo erg is Fallout 76 toch niet, ben zelf pas geleden begonnen met Fallout 76 en vind het een leuke game om te spelen. Fallout is al heel anders geworden sinds deel 3 dus ik weet niet wie je bedoelt met de grote groep fans van de serie want als die een opvolger van Fallout 1 of 2 willen dan ben ik bang dat ze heel lang kunnen wachten.

Bethesda toont Fallout 76-roadmap voor 2022 met alieninvasie in de lente (17)MarvinJames
@Nogne22 februari 2022 10:28

Ik bedoel niet dat Fallout 76 een slechte game is of iets dergelijks hoor. Maar de Fallout Franchise, dus deel 1 t/m 4, heeft een miljoenen publiek. En Fallout 76 is gewoon niet een game die aan wist te sluiten bij dit miljoenen publiek, die wilde gewoon een nieuwe game zoals de eerdere delen.

Zo zie je dat Fallout 4, volgens de Steam Charts, nog dagelijks door 15k mensen gespeeld wordt. Die game is toch alweer 7 jaar oud. Fallout 76 wordt nog maar door 6k mensen gespeeld. Dus dat vind ik wel tekenend.
Daarom kan ik mij niet voorstellen dat het commercieel interessant is voor Bethesda om dan nog zo actief aan Fallout 76 te blijven bouwen.

Natuurlijk heb je ook een game als No Man's Sky die helemaal kapot gemaakt werd bij de launch en waarvoor al jaren nieuwe content gemaakt wordt met als gevolg dat het inmiddels een veel interessantere game is geworden.
Maar dat is een game waar geen historie aan gekoppeld is, geen grote schare fans. Het is daarnaast geen developer die ergens anders op kan terugvallen. Dus ik vind dat een hele andere situatie.

Bethesda toont Fallout 76-roadmap voor 2022 met alieninvasie in de lente (18)Nogne
@MarvinJames22 februari 2022 11:08

Ik bedoel niet dat Fallout 76 een slechte game is of iets dergelijks hoor. Maar de Fallout Franchise, dus deel 1 t/m 4, heeft een miljoenen publiek. En Fallout 76 is gewoon niet een game die aan wist te sluiten bij dit miljoenen publiek, die wilde gewoon een nieuwe game zoals de eerdere delen.

Zo zie je dat Fallout 4, volgens de Steam Charts, nog dagelijks door 15k mensen gespeeld wordt. Die game is toch alweer 7 jaar oud. Fallout 76 wordt nog maar door 6k mensen gespeeld. Dus dat vind ik wel tekenend.
Daarom kan ik mij niet voorstellen dat het commercieel interessant is voor Bethesda om dan nog zo actief aan Fallout 76 te blijven bouwen.

Ben zelf pas sinds kort begonnen en vind Fallout 76 tot nu toe echt een leuke game en doet zeker niet onder Fallout 4. Is ook heel persoonlijk want ik vond deel 4 niet zo tof aangezien het veel gefocust was op bouwen, van de 3D fallouts blijft New Vegas toch wel mijn favoriete deel en van alle Fallouts blijft deel 2 mijn favoriet.

En weet niet zeker of je Steam charts als leidend kan houden, denk dat veel ook de Bethesda launcher gebruiken.

Bethesda toont Fallout 76-roadmap voor 2022 met alieninvasie in de lente (19)Wouterie
@Nogne22 februari 2022 11:23

Oh, 1 en 2 waren leuk maar ik ben toch groot fan van de 3 en NV. 4 en 76 waren ronduit verschrikkelijk! Laten we wel wezen, dat is mijn mening uiteraard. Elk spel wat wordt vergeleken met Fallout 4 laat ik dan ook maar links liggen.

Bethesda toont Fallout 76-roadmap voor 2022 met alieninvasie in de lente (20)Nogne
@Wouterie22 februari 2022 11:35

Ben zelf pas onlangs begonnen met 76 en vind die echt niet onderdoen voor deel 3, New Vegas daarentegen is toch wel de beste qua 3D fallouts. Al ben ik bang dat de main Fallout meer naar Fallout 4 kijken dan New Vegas.

Bethesda toont Fallout 76-roadmap voor 2022 met alieninvasie in de lente (21)Wouterie
@Nogne23 februari 2022 12:04

Het schijnt inmiddels stukken beter te zijn dan de eerste weken na de release. Grappig, ik vind NV inderdaad beter maar speel toch vaker 3. Het gevoel dat je na de proloog met je verse figuurtje de wijde wereld inloopt is toch fenomenaal.

Bethesda toont Fallout 76-roadmap voor 2022 met alieninvasie in de lente (22)Groopy
@Nogne22 februari 2022 11:28

Dat bouwen vond ik verschrikkelijk. Ook de reden dat ik Fallout 4 niet heb uitgespeeld. Al een paar keer getwijfeld om 76 aan te schaffen. Zal er dus ooit wel van komen.

Bethesda toont Fallout 76-roadmap voor 2022 met alieninvasie in de lente (23)RockmanX
@MarvinJames22 februari 2022 12:51

klopt.. hier nog een dagelijkse Fallout 4 speler. 76 een maandje of 3 gespeeld; maar geeft niet het gevoel als dat 4 deed. Ik hoop dus ook nog steeds vurig op een fallout 5; maar weet ook dat dit er niet in lijkt te zitten. Daarnaast is het recyclen van the Pitt (Fallout 3) en Nukaworld (Fallout 4) ook een beetje lame in mijn opinie. Hebben ze geen ideeën meer?

Bethesda toont Fallout 76-roadmap voor 2022 met alieninvasie in de lente (24)Apart
@MarvinJames22 februari 2022 12:56

Fallout 76 was een Bethesda.net exclusive voor het eerste jaar, daarna kwam het pas op Steam. Velen zullen nog gewoon via Bethesda.net spelen ipv. Steam dus dit is een kromme vergelijking.

Bethesda toont Fallout 76-roadmap voor 2022 met alieninvasie in de lente (25)Finraziel

@Nogne22 februari 2022 10:33

76 heeft zijn eigen schare fans wel gevonden, ik denk alleen dat de overlap met fans van 3, NV en 4 (laat staan 1 en 2) niet zo groot is. Voor veel fans uit die 2e groep is 76 een pijnlijk punt omdat ze zo graag een nieuwe fallout game zouden zien die wel meer het voorgaande 3d fallout format volgt.
Er is ondertussen al bijna evenveel tijd verstreken sinds 4 als er tussen 3 en 4 zat (en daar zat NV nog tussen). Ondertussen is er nog geen enkel zicht op een nieuwe fallout game dus het zal nog wel even duren ook. Al die energie wat nog in 76 gaat voelt dan al snel aan als 'waarom stop je dat niet in een nieuwe fallout game?!', ook al zijn het realistisch gezien helemaal niet dezelfde mensen die dat zouden moeten doen (het is meer Starfield en TES VI die in de weg zullen staan).

Bethesda toont Fallout 76-roadmap voor 2022 met alieninvasie in de lente (29)Nogne
@Finraziel22 februari 2022 11:24

76 heeft zijn eigen schare fans wel gevonden, ik denk alleen dat de overlap met fans van 3, NV en 4 (laat staan 1 en 2) niet zo groot is.

Vind juist Fallout 76 een goeie uitbreiding van Fallout 3 en New Vegas, en juist blij dat het niet zo veel lijkt op Fallout 4 want dat vind ik tot nu toe het minste deel uit de serie (vanwege de focus op building). Dat 76 juist weer draait om ontdekken en ronddwalen vind ik juist wel fijn aan dit deel.

Al ben ik niet bekend met hoe 76 was tijdens de release dus mogelijk dat het spel nu totaal anders is dan tijdens de release.

Bethesda toont Fallout 76-roadmap voor 2022 met alieninvasie in de lente (30)RoamingZombie
@Nogne22 februari 2022 10:23

Half jaar geleden geprobeerd en heel snel mee gestopt. Te veel FPS en daar is Bethesda gewoon niet goed in. Fallout was speelbaar vanwege VATS. Dit is was gewoon een drama.

Van mij mag de Fallout franchise doodbloeden. Bethesda heeft er weinig goeds mee gedaan naar mijn menign (Ja, ik speel Fallout since de eerste twee delen, daarna is het nooit meer zo goed geweest).

Bethesda toont Fallout 76-roadmap voor 2022 met alieninvasie in de lente (31)Royale de Luxe
@RoamingZombie22 februari 2022 14:23

Fall out 3 en de expansion Fallout-Vegas enorm veel gespeeld (100den uren) zonder VATS... ondanks de vele problemen in het begin. Geweren die steeds hersteld dienden te worden, jezelf steeds oplappen, zorgen dat je de juiste zaken bij had bij een quest... toen was het nog een uitdaging.

Toen kwam Fallout 4 en je eigen kampje bouwen, te snel van te gemakkelijke delen naar extreem moeilijk delen op de map, wapens die het altijd blijven doen... wat een ramp... het was meer een shooter met een beetje ik maak mijn eigen dingen dan iets anders.

Laat ons niet beginnen over het begin van 76, dat was meer dan een ramp.. misschien als je nu pas 76 begint dat het wat is omdat er zo veel verbeterd is sinds dan, maar voor mij hoeft het niet meer, de sfeer van 3 en FOV kunnen zo voor mij niet meer evenaren na zoveel verkeerde design keuzes.

Bethesda toont Fallout 76-roadmap voor 2022 met alieninvasie in de lente (32)RoamingZombie
@Royale de Luxe22 februari 2022 14:26

New Vegas heb ik idd ook van genoten maar dat is logisch als je bedenkt wie dat geschreven heeft.

Fallout 3 vond ik dus geen hol aan. Het zag er niet uit, de quests waren gewoonweg om te huilen. Het is....het was...ah, ik hou er over op anders komt het trauma weer om hoog Bethesda toont Fallout 76-roadmap voor 2022 met alieninvasie in de lente (33)

Laat ik het zo zeggen, er is weinig meer teleurstellends in mijn leven geweest dan het spelen van Fallout 3 na delen 1 & 2. De magie was weg.

[Reactie gewijzigd door RoamingZombie op 22 februari 2022 14:27]

Bethesda toont Fallout 76-roadmap voor 2022 met alieninvasie in de lente (34)Greymane
@MarvinJames22 februari 2022 13:37

Volgens mij is het algemene beeld ook dat Fallout 76 dood en begraven is. Maar goed.

Daar is dus niks van waar. Verre van juist. 11,910 spelers online op het hoogtepunt van januari en 7,013.5 average players. En dat is alleen wat online is via steamcharts. Ik zelf speel via Bethesda launcher.

Het valt op dat men FO76 juist dood probeert te praten, maar dat het tegenovergestelde waar is. Ja, het is absoluut waar dat de release bout was, maar wat mij betreft hebben ze echt een No Mans Sky geflikt. Zeker als je base buidling leuk vind, en met paar leuke eindbazen, veel lore en sinds de wastelanders update NPC's, etc.

De game is wel wat grindy, en buggy maar dat hoort nou eenmaal bij Bugthesda.

[Reactie gewijzigd door Greymane op 22 februari 2022 13:38]

Bethesda toont Fallout 76-roadmap voor 2022 met alieninvasie in de lente (35)Wolfos

@MarvinJames22 februari 2022 10:41

Het onderhoud van een bestaande game sluit natuurlijk niet uit dat er nieuwe games gemaakt worden.

Volgens mij is het algemene beeld ook dat Fallout 76 dood en begraven is.

Behalve dan voor de mensen die het nog spelen.

Bethesda toont Fallout 76-roadmap voor 2022 met alieninvasie in de lente (37)_Thanatos_
@zzzzz22 februari 2022 12:42

Het is ook een dood paard. Maar Bethesda heeft er een handje van om er tegenaan te blijven schoppen. Ze doen dat ook met hun Papyrus engine. Die was in Fallout 4 al duidelijk ernstig ondermaats.

Bethesda toont Fallout 76-roadmap voor 2022 met alieninvasie in de lente (38)wizzfrizzle
@_Thanatos_22 februari 2022 14:39

Het is alles behalve een dood paard, vooral financieel. Ik denk dat je je vergist in wat Bethesda verdient aan deze game, voornamelijk met alle spullen in de Atom shop. Spelers geven gigantische bedragen uit aan dingen waarmee ze kunnen bouwen, kleding, accessories etc. Je denkt toch niet dat Bethesda deze goudmijn gaat sluiten?

Bethesda toont Fallout 76-roadmap voor 2022 met alieninvasie in de lente (39)PizzaMan79
@zzzzz22 februari 2022 09:58

Nou he. Dit was de enige manier waarop ze de franchise konden redden en dat doen ze goed.

Bethesda toont Fallout 76-roadmap voor 2022 met alieninvasie in de lente (40)h3nk13
@zzzzz22 februari 2022 12:55

Volgens mij worden dit soort projecten meer gebruikt om developers beter te maken voordat ze aan de grotere projecten mogen meewerken. De echte talenten zijn waarschijnlijk al bezig met de nieuwe fallout terwijl de mindere goden ervaring kunnen opdoen met de expansions. Als ze dan straks het team voor de opvolger moeten opschalen hebben deze mensen wat ervaring erbij en heb je een groter team met goede mensen.

Bethesda toont Fallout 76-roadmap voor 2022 met alieninvasie in de lente (41)Saph
@zzzzz22 februari 2022 10:06

Het is ook een dood paard, gemiddeld 6000-7000 spelers maar ingame kom je vrijwel niemand tegen. Ze kunnen deze tijd en energie beter in Fallout 5 o.i.d. steken waar de Fallout fans echt op zitten te wachten.

Bethesda toont Fallout 76-roadmap voor 2022 met alieninvasie in de lente (42)Greymane
@Saph22 februari 2022 13:50

Je komt vrijwel niemand tegen? Ik weet niet welk spel jij speelt, maar elke wereld kan 24 spelers aan, en meestal zitten die vol. Ik kom dan ook regelmatig kleine legers aan spelers tegen bij events. Daarnaast 11,910 spelers online op het hoogtepunt van januari. En dat is alleen via de steamcharts. Wat er online is bij Bethesda launcher zelf hebben we geen inzage in.

Het huidige season is nu afgelopen, maar je kunt er op rekenen dat als het volgende season start dat ook die waardes weer flink omhoog knallen. En zeker met de komende updates.

Ofwel, het is alles behalve een dood paard. Het enige waar ze last van hadden is een enorm slechte launch. Maar die hebben ze allang weer goedgemaakt. Dus waar die haat naar FO76 nog steeds vandaan komt is mij een raadsel.

Borgia
@Saph22 februari 2022 10:29

Bethesda toont Fallout 76-roadmap voor 2022 met alieninvasie in de lente (43)_Thanatos_
@Borgia22 februari 2022 12:47

Het is Bethesda. Denk je dat ze een marketingteam hebben? Zelfs een zonder spatie?

Ze hebben dat achterlijke grafspel Commander Keen gemaakt!

Bethesda is een van de vele gamedevs die het allemaal wel eventjes denken te weten, en NIET naar de fans luisteren. Als duidelijk is dat men wil dat de game X of Y kan of dat het op manier A of B werkt, dan doet Bethesda of helemaal niets, of ze duwen hun eigen ideeën door.

Ik hoop van harte dat Obsidian weer een Fallout-game gaat maken. Met The Outer Worlds hebben ze bewezen potentie te hebben. En TOW is tenminste nog niet gecrashed - iets dat je van geen enkele Bethesda-game (die op de Papyrus engine werkt) kunt zeggen.

Bethesda toont Fallout 76-roadmap voor 2022 met alieninvasie in de lente (44)Saph
@Borgia22 februari 2022 20:31

Je hoeft alleen maar een blik te werpen op social media en fora en te kijken naar dalende spelersaantallen. Tuurlijk zijn ze alleen maar uit op geld. Kijk maar naar bijvoorbeeld EA, de laatste "Battlefield" was bagger en mensen vroegen massaal hun geld terug omdat ze deden wat ze zelf wilden en niet naar hun playerbase luisterden.

Bethesda toont Fallout 76-roadmap voor 2022 met alieninvasie in de lente (45)Jackson6
22 februari 2022 11:25

Het is echt een hele toffe game geworden, ik ben pas na de Wastelanders update begonnen en nu level 1100+ en zit al een tijdje "end game". Heb er zo'n 450 uur ingestoken.

Er is nog steeds zat te doen, je kan bijvoorbeeld een nieuwe character beginnen voor een hele andere build of op zoek gaan naar rare plans en weapons.

Daar is er een hele chille community, iedereen groet elkaar en je komt maar zelden een vervelend type tegen. Vaak droppen high level spelers items als er low level players in de buurt zijn.

In plaats van season na season toe te voegen, zou ik graag een toevoeging zien met nieuwe speelgebieden en dergelijke, na 450 uur ken je de hele map wel uit je hoofd namelijk.

Bethesda toont Fallout 76-roadmap voor 2022 met alieninvasie in de lente (46)silenoz
@Jackson622 februari 2022 12:55

Ik ben zelf ergens rond level 400 gestopt. Ik vind het echt het slechtste bethesda spel wat ik ooit gespeeld heb. Als je op de open servers speeld zit er een constanten vertraging in het spel. De helft van mijn toets aanslagen lijken niet geregistreerd te worden. De melee wapens slaan helemaal nergens op of dan die O.P. wapens die door middel van glitches gekregen zijn door sommige spelers en die gewoon niet uit het spel worden gehaald.

Nee gewoon laten copieren en verkopen op ebay. Het lijkt er bijna op of de developers er zelf aan meedoen.

Ik heb een maand betaald dan kan je op een private server spelen dan loopt het spel ineens soepel Bethesda toont Fallout 76-roadmap voor 2022 met alieninvasie in de lente (47)

Dus het kan wel maar niet als er meer dan een paar spelers in je server zitten. Vooral die OP wapens zorgen voor veel server lag. Maar waarom zou je die uit het spel halen?

Ik vond ook geen uitdaging in het spel. De evenementen herhalen zich en zijn niet moeilijk. Zeker niet als er iemand bij is met een developer wapen. Alles valt dood neer voor het kan bewegen.

Bethesda toont Fallout 76-roadmap voor 2022 met alieninvasie in de lente (48)Greymane
@silenoz22 februari 2022 14:07

400 levels spelen en het dan slecht vinden vind ik toch wel een beetje contradictair. 400 uur duurt wel even om te bereiken. Ik speel al meer als een anderhalf jaar en ben nu level 555.

Bethesda toont Fallout 76-roadmap voor 2022 met alieninvasie in de lente (49)silenoz
@Greymane22 februari 2022 15:41

Als je gewoon casual met een paar vrienden een fallout multiplayer wil spelen is het spel prima maar mensen die hier veel tijd insteken moeten echt liefhebbers zijn die kunnen omgaan met de lag en glitches.

Ik vind het idee van het spel ook niet slecht en heb het echt leuk willen vinden maar ik kan gewoon niet om de vreselijke serverlag, de developerwapens, storage cap, gold cap. De vele glitches en bugs.

Alleen de limitaties voor het bouwen van een camp kan ik begrijpen i.v.m. serverlag.
30k goud is max.... Ik bleef maar geld uitgeven omdat ik anders constant op de cap zat. En waar moet ik geld aan uitgeven als je gelimiteerd aantal spullen kan opslaan? In Fallout 4 ging ik alle wapens en armor sets verzamelen. In 76 kan je er een paar sets opslaan en dan is je storage vol.

Ik vind het allemaal prima zolang het spel maar een beetje soepel loopt en dat doet het niet. Ik hou van dynamische gameplay en dat werkt gewoon niet in Fallout 76.

Misschien hebben ze het ondertussen opgelost ik heb het sinds september niet meer opgestart.

Bethesda toont Fallout 76-roadmap voor 2022 met alieninvasie in de lente (50)silenoz
@Greymane22 februari 2022 16:41

Ja ik heb het spel wel een kans gegeven omdat een fallout multiplayer mij fantatisch lijkt.
Uiteindelijk langer gespeeld met de hoop dat de lag gewoon iets tijdelijks was. Iets wat ze binnenkort wel een keer zouden gaan oplossen. En vooral uit "fear of missing out" veel items zijn maar één seizoen beschikbaar en de standaard set die je krijgt voor het maken van je shelter is erg karig.

Toen ik een keer op een fallout first server speelde en dus geen lag had was ik gelijk klaar met het spel.
Het kan wel beter maar het intereseert bethesda blijkbaar te weinig/ Levert te weinig geld op.
Dit ligt ook echt niet aan mijn pc of mijn internet. Ik kan de meeste games op 4k/60fps spelen en heb glasvezel 1gbit internet.

Het spel is uit 2018 en liep halverwege 2021 nog niet soepel dat kan ik geen goed spel noemen.

Bethesda toont Fallout 76-roadmap voor 2022 met alieninvasie in de lente (51)Slavy
22 februari 2022 09:45

Zelden een player base zo zien fluctueren door de tijd heen:

https://steamcharts.com/app/1151340#All

Bethesda toont Fallout 76-roadmap voor 2022 met alieninvasie in de lente (52)Ashilh
@Slavy22 februari 2022 10:58

Meeste mensen zullen via de originele client spelen, niet via steam. Je kon niet alles zo overzetten van de originele naar steam client, dus hebben mensen dit massaal overgeslagen.

Bethesda toont Fallout 76-roadmap voor 2022 met alieninvasie in de lente (53)Teisu
22 februari 2022 15:35

Samen de wasteland verkennen vond ik echt geweldig om te doen helemaal toen ik voor het eerste cryptid tegen kwam. Het bouwen ben ik misschien teveel tijd in verloren om het systeem zo te krijgen dat het naar wens is. Tot je tegen je scrap limieten aanloopt en de grind voor end game materialen begint. Zonder het premium abonnement moet je toch wel kritisch gaan kijken wat je op raapt en dat haalde voor mij eigenlijk het spel onderuit waardoor ik gestopt ben met spelen en er moeilijk terug in kom.

Ik vond het altijd leuk om bases te bouwen waar spelers iets aan hadden, bijvoorbeeld als bron voor gratis water of goedkope fusion cores.

Group co-op en goed verhaal, ik hoop dat ooit nog eens mee te mogen maken.

Bethesda toont Fallout 76-roadmap voor 2022 met alieninvasie in de lente (54)Linksquest

22 februari 2022 11:56

A nice, misschien Fallout 76 ooit nog een keer een kans geven.

Bethesda toont Fallout 76-roadmap voor 2022 met alieninvasie in de lente (57)NosferatuX
22 februari 2022 13:06

Wilde laatst 76 weer oppakken maar dan op de PS5 ipv de PC, lekker beneden op de bank maar toen kwam ik er achter dat die game nog steeds 30fps is en bethesda weigert een 60fps patch te releasen op de playstation zoals ze op de xbox wel hebben gedaan dus gelijk afgehaakt.

Op dit item kan niet meer gereageerd worden.

Bethesda toont Fallout 76-roadmap voor 2022 met alieninvasie in de lente (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Nathanial Hackett

Last Updated:

Views: 5351

Rating: 4.1 / 5 (72 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Nathanial Hackett

Birthday: 1997-10-09

Address: Apt. 935 264 Abshire Canyon, South Nerissachester, NM 01800

Phone: +9752624861224

Job: Forward Technology Assistant

Hobby: Listening to music, Shopping, Vacation, Baton twirling, Flower arranging, Blacksmithing, Do it yourself

Introduction: My name is Nathanial Hackett, I am a lovely, curious, smiling, lively, thoughtful, courageous, lively person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.