X-Faktor 2022 második válogató: meglepetések és tehetségek - nézd vissza a produkciókat (2024)

X-Faktor 2022 második válogató: meglepetések és tehetségek - nézd vissza a produkciókat

Az X-Faktor 2022 második válogató adása is sok meglepetést és hatalmas tehetségeket tartogatott.

"Egy hatalmas csávó vagy” – Hókuszpók igazi bulihangulatot csapott a színpadon

Berkeszi János a Bűvös csákó című dallal érkezett a Válogatóra. „Egész Aprajafalva itt van” – utalt a családjára, akiket Laci fel is hozott magával a színpadra.

„A családod büszke lehet rád. Szeressétek egymást!” – mondta Laci a produkció után.

Vadonatúj, ötödik mentorral bővült az X-Faktor csapata

Peti a közönség soraiból kinézte magának az egyik nézőt, Áront, és hű segédjének fogadta. Egy alkalommal ki is kérte a srác véleményét az egyik versenyzőről, ráadásul egy ponton a saját mentorszékét is átadta neki. ByeAlex pedig hangosan nevetett Áron értékelése közben.

Iván Dominik Miller Dávid dalával robbantotta fel a színpadot

Az X-Faktor műsorvezetőjének leesett az álla, amikor megtudta, hogy az egyik versenyző a Süt a nap című dalával érkezett a Válogató színpadára. „Ez nagyon megtisztelő.” – lelkesedett Dávid, aki össze is pacsizott a versenyzővel, és a színfalak mögül bíztatta a produkció előtt.

Solyom Bernadett az X-Faktor színpadán győzte le gyerekkori traumáját

A 17 éves versenyző mindig is imádott énekelni, de egy tragikus élmény miatt egy ideje nem szívesen lépett színpadra. A tehetségkutató válogatóján azonban szembenézett legnagyobb félelmével.

A Bucca Brothers egyenesen Olaszországból repült az X-Faktor színpadára

A három fivér reggel indult útnak Budapestre, hogy meghódítsák az X-Faktor színpadát. A céljukat elérték, ugyanis a Tu Vuo' Fa' L'Americano című dallal elképesztő sikert arattak. „Jó látni, hogy ennyire összetartotok. Hárman vagytok egy egész” – lelkendezett Erika, majd a Bucca testvérek repültek is tovább, egészen a Táborba.

"Megmutattad, hogy milyen egy jó tartós gyomorrontás” – Gáspár Laci teljesen padlót fogott
Sorban érkeztek a mindenre elszánt versenyzők. A mentoroknak azonban nem igazán nyerték el a tetszésüket ezek a produkciók. „Pusztító volt” – vélekedett Erika, aki befogott füllel hallgatta végig az operaénekesnő előadását.

"Oxigénhiányosan születtem” – a 17 éves versenyző produkciójától ledöbbent az egész studio
Boros Marcell számára a zene egyértelműen a menekülést jelenti, hiszen a betegsége miatt világéletében kirekesztettnek érezte magát. „Azt érzem, hogy nem tartozom sehová” – állítja magáról a versenyző, aki többek között azért is érkezett a műsorba, hogy egy rendkívül fontos üzenetet adjon át a világnak: „Az életben mindenki egyenlőnek születik.” Megható produkcióját könnybe lábadt szemekkel hallgatták végig a mentorok. “Mindenkinek vannak keresztjei az életben. A kereszt, amit cipelsz magaddal, az a tehetség.” – értékelte elismerősen Alex az X-Faktor versenyzőjét.

ByeAlex: Ez hibátlan előadás volt – Sophia Khan lenyűgözte a mentorokat

„Imádok énekelni. Mindig a legnagyobb álmom volt, hogy híres énekes legyek.” – mondta a Németországból érkezett Sophia, aki egy Adele dallal készült a mentoroknak. Előadása maximálisan meggyőzte mind a négy mentort, akik nem győztek áradozni a lány produkciója után. Erika szerint a lány hangszíne teljesen elvarázsolja az embereket, Alexről pedig kiderült, hogy már régóta erre a pillanatra várt: “Mindig is szerettem volna, hogy igazi popsztár lányok lennének itt az X-Faktorban, és te ilyen vagy.”

„Meg vagy bolondulva” – Herceg Erika keményen beszólt Puskás Petinek
„Harry Pöttyer” azért érkezett, hogy megjósolja a mentorok jövőjét. Erika ekkor tudta meg, hogy hamarosan bosszús lesz, és a jövendölés nem sokkal később valóra is vált. Erika mindhiába nógatta Petit a táncolásra, mentortársa ezúttal sem volt hajlandó felmenni a színpadra. Erika végül felkapta a vizet, és megmondta a véleményét Petinek: “Ennyire negatív még egy évadban sem voltál. Tök unalmas veletek.”

Herceg Erika nem bírta tovább, faképnél hagyta mentortársait

Amikor Nagy Krisztofer egy Lady Gaga dalt adott elő a Válogatón, Erika ismét megpróbálta felcsábítani Petit a színpadra. Mentortársa azonban hallani sem akart róla, és inkább „menekülőre fogta a dolgot”. “Mi van, félsz tőlem?”– esett neki Erika, aki ekkor még nem is sejtette, hogy a vita közben Alex készített róla egy fényképet. Mikor tudomást szerzett mentortársa tettéről, és meglátta a fotót, fogta magát, és kiviharzott a stúdióból. A színfalak mögött még Miller Dávid sem tudta megvigasztalni…

Herceg Erika jégkirálynőként tért vissza a stúdióba és még a versenyzők sem tudták megolvasztani a szívét
Miután az X-Faktor női mentora visszaült a mentorszékébe, sorban intette le a versenyzőket, mentortársai azonban nem igazán értettek egyet a döntéseivel. Végül Laci kért bocsánatot Erikától, aki ekkor belátta: „Lehet, hogy én is túlzásokba estem”.

Puskás Peti és Herceg Erika békülős tánccal engedték el vitájukat a mentorpult tetején

DJ Papucs és Janika a 2019-es X-Faktor táborban ismerkedtek össze, most pedig egy közös formációval tértek vissza a tehetségkutatóba. A Budapesti éjszakák című dallal felperzselték a színpadot. Az előadásuk olyannyira jól sikerült, hogy végül Peti sem tudta visszafogni magát, és egyből felmászott az asztalra. “Gyere, most táncolunk!” – kiáltott Erikának. A két mentor teljesen félre tudta tenni a korábbi nézeteltérésüket, és végre rendesen kitombolták magukat.

„Egy komoly lelki terrorista vagy” – A mentorok sokkot kaptak a 14 éves versenyző hangjától
Bár Almási Krisztofer boldog párkapcsolatban él, nem titkolta szándékát, miszerint befutott énekesként leginkább csajozni szeretne. Kökény Attila dalával készült a mentoroknak, akik egyből eloszlatták a srác vágyálmait. „Ilyen szürreális éneklést soha életemben nem hallottam” – szörnyülködött Alex.

„Eszméletlen tehetséges és szexi csajszi vagy” – Mihályfi Balázs lánya teljesen lenyűgözte a mentorokat

Bodrogi Gyula unokája után ismét leesett a mentorok álla, amikor megtudták, hogy a színpadra lépő Lucának a Keresztanyu népszerű színésze az apukája. Luca Billie Eilish világslágerével teljesen lehengerelte a mentorokat, akik már most biztosak benne: mind a négyen meg fognak küzdeni érte a Táborban. “Van kedved velem megnyerni ezt az évadot?”– tette fel a nagy kérdést Alex.

PRODUKCIÓK

Nézd vissza a máésodik válogatót.

Nézd vissza a szeptember 10-ei válogatót.

[2022.09.11.]

Megosztom:

X-Faktor 2022 második válogató: meglepetések és tehetségek - nézd vissza a produkciókat (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Aron Pacocha

Last Updated:

Views: 6062

Rating: 4.8 / 5 (68 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Aron Pacocha

Birthday: 1999-08-12

Address: 3808 Moen Corner, Gorczanyport, FL 67364-2074

Phone: +393457723392

Job: Retail Consultant

Hobby: Jewelry making, Cooking, Gaming, Reading, Juggling, Cabaret, Origami

Introduction: My name is Aron Pacocha, I am a happy, tasty, innocent, proud, talented, courageous, magnificent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.